Od osnivanja, davne 1986. godine, Sambi je prešao put od servisa koji se bavio isključivo pranjem tepiha, do vodeće firme u Srbiji u domenu pružanja usluga u oblasti higijene poslovnih, sportskih, bolničkih, hotelskih i drugih objekata, kao i remonta i servisiranja mašina za pranje i čišćenje svih vrsta obloga.

Najveće zasluge za uspeh nesumljivo pripadaju osnivaču i direktoru firme, Velimiru Kneževiću, koji je svojom istrajnošću, profesionalnim odnosom prema poslu i vizijom razvoja doveo Sambi do sadašnjih pozicija.

Zahvaljujući našem višegodišnjem iskustvu, ne postoji problem koji možete imati sa vašim podovima, koji mi ne možemo da rešimo. Sambi obrađuje sve vrste podova: tepihe, itisone i ostale tekstilne podne obloge, linoleum, PVC i vinas pločice, neglazirane i glazirane keramičke pločice, beton, podove od magnezita i ksiolita, podove od tvrdog i mekog drveta, terazzo, peščanik, limeston, granit, mermer, prirodni i veštački kamen itd.

Naše specijalizovane ekipe mogu da u najkraćem roku dođu na Vaš poziv, na najprofesionalniji način obave posao i Vašem domu i poslovnom prostoru podare sasvim drugačiji izgled.